Hoe haalt u het meeste uit uw auto?

Glascoating auto

U kunt proberen om weg te houden van lucht borstelen of machine polijsten van het metaal op uw auto. Een aantal mensen zijn zeer tevreden over het uiterlijk van hun auto en hoe het eruit ziet nadat ze deze beschermende maatregel hebben toegepast. Deze film van bescherming zal het metaal op uw auto te houden van vervagen, corroderen, oxideren en vlekken. Het geeft een spiegelgladde Glascoating en helderheid aan uw metaal. U kunt het resultaat zien wanneer u de spiegels naast metalen oppervlakken houdt. Veel mensen zijn erg onder de indruk van het uiterlijk van hun auto wanneer ze deze techniek hebben toegepast.

anti-chipping film bevat een UV-bescherming die vier keer beter is dan die van standaard lakken en coatings. Deze film zorgt voor een gelijkmatige gladde afwerking van uw hele voertuig. Het is ideaal voor gebruik op wielen, en bumper, grills, en uitstoters. De meeste films van dit type zijn gemaakt van een minder glasachtig materiaal, zodat ze geen uitgesmeerd uiterlijk achterlaten. Dit in tegenstelling tot standaard coatings die langdurige vlekken achterlaten op voertuigen.

De folie behoeft geen voorbereiding. Hij wordt in één enkele stap geleverd en kan zowel nat als droog worden aangebracht. Deze worden vervaardigd in zowel matte als glanzende afwerkingen. Om het oppervlak voor te bereiden, haalt u de vinylfilm van de rol en brengt u het aan met een zachte microvezeldoek. U kunt het op een droge dag aanbrengen, zodat de folie een kans krijgt om te hechten. Nadat de folie is aangebracht, laat u deze ten minste acht uur of beter nog 24 uur uitharden.

De afwerking van de film wordt bereikt door deze te schuren met schuurpapier met de fijnste korrel 600. Nadat de film voldoende is uitgehard, wordt de afwerking geïnspecteerd op eventuele gebreken. Nat schuren is de laatste stap voordat de afwerking wordt geïnspecteerd.

Bij de keuze van de afwerking is het van groot belang na te gaan of de verwachte afwerking goed past bij het beeld dat u wilt afgeven. Het gebruik van een kleurmengmedium is van cruciaal belang bij het creëren van de kleur van de applicatie. Nadat de kleur op het oppervlak is gekopieerd, wordt de film gepolijst met een fijn polijstmiddel.

De komst van de technologie heeft het verf- en coatingproces veranderd. Tegenwoordig zijn er een aantal gespecialiseerde afwerkingstechnieken beschikbaar die kunnen worden gebruikt om voertuigen te coaten of te spuiten. Hieronder volgt een korte beschrijving van de gebruikte processen:

Lage kosten afwerking

– technieken voor miniatuurschilderijen

– elektronen-spin-coating (elektrolytisch nikkel-platingprocédé)

– microtiterplaten

– hardverchromen

– hardverchromen

– met behulp van een proces dat “elektroless nickel plating” heet

– thermo-schaaf minimaliserende coating

– slijtvast plating

– vlamvertragend

– waterstraal verfspuiten

Lage druk plateren (elektronloos vernikkelen)

Elektrolytisch vernikkelen is een procédé waarbij de mate van oppervlakteruwheid wordt bepaald en het knooppunt wordt berekend. Het proces is in het algemeen steeds minder gebruikt omdat het ongunstig werd vergeleken met andere afwerkingstechnieken. De belangrijkste voordelen van het elektrolytisch vernikkelingsproces zijn dat het een zeer strakke afwerking oplevert en minder nabewerking vereist. De standaard van het elektrolytisch vernikkelen is beduidend hoger dan die van het aanstaande verchromen. De afwerking van nikkel-elektrolyse is absoluut superieur en de standaard is absoluut uitstekend.

Elektrolytisch vernikkelen bestaat uit een oplossing van nikkel en zuurstof in een oplossing van chroom. Door de reactie ontstaat een op nikkel gebaseerde ijzerlegering, die zeer gepolijst en slijtvast is. Het nikkel heeft de neiging zich te verknopen en te ordenen tot fluxen, die vervolgens kunnen worden verspreid. Om de productiekosten te drukken, is het nikkel zeer resistent en corrodeert het niet. Verschillende fabrikanten produceren oplossingen van elektroloos nikkel, die volledig worden onderhouden en gemaakt om lang mee te gaan.

Verchromen is een verchromingsproces waarbij gebruik wordt gemaakt van koper of koperlegeringen. De oplossingen voor verchromen bestaan uit cadmium, nikkel en chroom. Het cadmium en het nikkel fungeren beide als katalysator. De verchroomde platingoplossing heeft chroom aan beide zijden. De vernikkelingsoplossing is ideaal voor de grondlaag, die uit synthetisch vinyl bestaat. De grondlaag kan ook koper bevatten, waarop Iracyclopthemed. De plateringsoplossing kan worden aangebracht op eenASigned Subspectra plateringsmachine.

Auto-onderdelen kleding is een speciale industriesector die zich richt op de kleding gedragen door de meerderheid van de auto-gebruikers. De verschillende soorten kleding zijn geverfd of versierd in een chroom en zwarte kleur. Auto-onderdelen zijnStarters worden voornamelijk gebruikt voor decoratie en niet voor een specifiek doel. Zij kunnen zowel dicht als zijdelings worden gemonteerd en hinderen de elektrische verbindingen niet.

Auto partsare een andere naam voor een selector component die wordt verkocht in zendingen als Selectors. Het zijn elektronische componenten die op een pistool aan de selectorrail van Huge worden bevestigd en elektrisch in de rails van een pistool worden geschoven.

Related Post

RijlessenRijlessen

  Voor de meeste leerlingen vormen de theorietest en de praktijkervaring het grootste deel van hun opleiding tijdens het leren rijden. Hoewel theorie minder met rijden te maken heeft en