Hoe kies je een Car Wrap?

Auto wrappen den haag

Of u nu kiest voor fotografie of film, het ontwerpen van uw auto kan een wonderexercitie in creativiteit zijn.

Het creatieve proces Bij het ontwerpen van uw eigen aangepaste wikkels moet u beslissen over uw kleuren, uw motief, de dichtheid van uw folie en natuurlijk het materiaal waarvan de wikkel zal worden gemaakt. De dichtheid moet worden ingesteld op basis van de duurzaamheid van de verf. De ultieme dichtheid is vinyl. Fijne poedercoating, met zilver- of gouddeeltjes, is het beste om het licht te weerkaatsen en om de randen te verbergen. Dit komt in de eerste plaats omdat het licht weerkaatst tegen het glanzende oppervlak, en de randen van de auto. Het aanbrengen van te grote hoeveelheden zilver- of goudatomen zal de weerkaatsing intenser maken, waardoor de algemene kwaliteit van de coating afneemt. De folie moet uit zoveel deeltjes bestaan dat hij relatief hard en slijtvast is. Het ontwerp moet kunnen inspelen op de behoeften van het voertuig. Het ontwerp moet flexibel zijn en bestand zijn tegen vervuiling. De verf moet bij het aanbrengen onwrikbaar blijven.

Begin historisch met een tweedehandse lak. Gebruik het inschrijvingsbewijs van het voertuig. Als u een origineel kentekenbewijs heeft, kunt u dat als leidraad gebruiken. De wrapping zal er echter niet origineel uitzien als u moderne procédés gebruikt. Beschermde oppervlakken mogen niet worden gecoat. Het ontwerp moet zodanig zijn dat het materiaal zijn eigenschappen tijdens de levensduur van het voertuig niet noemenswaardig wijzigt ( Gottlieb &auslied.de/Gottliebgesversteck.html). Met andere woorden, de kleur moet dezelfde zijn als de lak ( colour.html).

Ooit werd een voertuighuid aangebracht met thermoplast. Dit zag er aantrekkelijk uit totdat de rubberdichting scheurde en duidelijk werd dat het voertuig een uitgebreide fabricageprocedure had ondergaan. Als de kleur van het voertuig afwijkt van de lak (waarschijnlijk door de achtergrond van de fabrikant) is de keuze van de kleur beperkt. Bovendien moet rekening worden gehouden met de details die moetenworden geïntegreerd. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de secundaire zijde. In dit geval moet ervoor worden gezorgd dat de textuur van de wikkel aan beide zijden dezelfde is. De hechting van het materiaal aan het oppervlak is eveneens belangrijk. Het moet daarom bestand zijn tegen zowel water als olie. De flexibiliteit van de stroken moet worden verkregen. Het moet ook in grootte kunnen veranderen met de verandering van het voertuig. Indien deze eigenschappen niet in het produkt aanwezig zijn, of indien het produkt van een dergelijke aard niet van een geschikte kwaliteit is, of indien de toepassing alleen aantrekkelijk is maar ook nadelen bevat, zal de koper niet in uw aanbod geïnteresseerd zijn. Indien al deze vereisten echter aanwezig zijn, of indien het produkt duidelijk uitstekend is, zal de koper het gretig willen kopen.

Bij de keuze van een fabrikant, leverancier of agent is het belangrijkste punt dat zij het voertuig van de fabrikant of leverancier kunnen verschepen, indien dit onder minder dan perfecte omstandigheden gebeurt. In het andere geval kan een online leverancier worden gekozen, aangezien deze verschillende betalingswijzen en garanties biedt.

De aankoop van een voertuig wrap is een gemakkelijke taak geworden. Een waaier van autokleuren is vertegenwoordigd in gewaagde en meest gebruikte ontwerpen. Veel fabrikanten hebben ontworpen deze auto wraps op een manier om kleurenschema dat is het makkelijkst te lezen overeenkomen. Vandaar evenhetisch, hebben de voertuigontwerpers hun keus voor betere presentatie gemaakt. Bovendien, is het glanzende vinyl gemakkelijk om en ontwerp voor het belang van het voertuig te behandelen. De presentatie wordt gecontroleerd voor drie belangrijke doeleinden: 1. Om interesse te wekken 2. Om een afbeelding te maken 3. Ter bescherming van het voertuig Als de uitlijning perfect is, zal de voertuigwrap een sterk beeld creëren waardoor de klant zijn of haar ogen op de auto gericht zal houden. Nog belangrijker is de bescherming van de auto in tijden dat de auto niet wordt blootgesteld aan de schadelijke UV-stralen. UV-stralen kunnen leiden tot de vernietiging van zowel de buitenkant en het interieur van de auto. De blootgestelde kleur van de auto kan ook verbleken en de ontwikkeling van roest zal worden voorkomen. Als een auto niet is ingepakt, absorbeert hij warmte van de zon. Dit kan resulteren in corrosie en lakschade. Het kan ook de achterlichten en grills beschadigen, en kan een doorn in het oog zijn. Het weer in de buurt kan ook ruw zijn. Deze factoren kunnen de ontwikkeling van roest zeer merkbaar maken en het is een verspilling van geld om te besteden aan de aankoop van een voertuig wrap in dit geval. De car wrap kan tien jaar of meer meegaan, zolang het voertuig in goede staat blijft en goed wordt onderhouden. Ongeacht de levensduur moet worden gezorgd voor een veilige behandeling en onderhoud van het voertuig. Dit zal ervoor zorgen dat de wrap niet afbladdert of scheurt als gevolg van weersveranderingen of onjuiste verzorging. In beide gevallen, probeer het probleem te verhelpen alvorens een nieuwe wrap aan te schaffen. Bij de keuze van een voertuigwrap moet rekening worden gehouden met de grootte van het voertuig op het stuk. De wrapping zal niet groot genoeg zijn als het voertuig te klein is.

Related Post