Hoe u het interieur van uw auto schoonmaakt

Tips voor een schoon auto-interieur en hoe je 't aanpakt

Het stofzuigen van het interieur van uw auto is een praktische oplossing, zeker als u een dure auto heeft. Zelfs als je geen dure auto hebt, kun je het werk zelf doen. Stofzuigen is een niet schurende techniek en het is zeer kosteneffectief. Hoewel het niet nodig is om een ​​stofzuiger van hoge kwaliteit te hebben, omdat het werk met de hand moeilijk en vervelend is. De mogelijkheid om schoon te maken door alleen een standaard autoshampoo te kopen, is ook niet kosteneffectief. Door de klus te vacumeren weet u zeker dat het een grondige klus is.

De stofzuiger of autostofzuiger wordt meestal samen met een verlengsnoer bevestigd waarmee u hem kunt bedienen. De voeding wordt automatisch ingeschakeld wanneer de reinigingsfactor is bereikt. De accessoires zijn zo ontworpen dat deze reinigingstool nooit vuil wordt, omdat hij al het vuil en afzettingen uit de lucht zuigt.

Voor aanvang van de schoonmaakwerkzaamheden dient men een minuut of twee te wachten tot het arsenaal is afgekoeld. Ook moet men het voertuig zowel de deuren als de ramen vergrendelen voordat met de klus wordt begonnen. De reden hiervoor is om te voorkomen dat het voertuig opwarmt terwijl de reiniger in gebruik is. De bestuurder moet oppassen dat hij de elektroden van de elektroden niet met zijn handen aanraakt, omdat deze een chemische reactie kunnen veroorzaken en deze toestand kan verbranden. Het schoonmaakwerk kan een paar minuten duren, maar het is het beste als het hele proces niet in een haast wordt doorstaan, omdat het er niet erg goed uit zal zien nadat het schoonmaken voorbij is.

Voordat u de stoelen van de auto schoonmaakt, moet u ervoor zorgen dat er geen eten of drinken in zit. De stoelen worden gereinigd met een geschikte bekledingsreiniger. Benzine die in de stof van de stoelen wordt geabsorbeerd, verkleurt de kleur van de stoel. Het reinigingsproces duurt enkele minuten. De stoelen worden na elke reiniging gewassen.

Door met een doekje de auto af te vegen wordt een percentage vuil verwijderd. Het object dat wordt gebruikt voor het masseren van de kussens is een meubelborstel. Knijp de hardschuimborstel tussen je handen om harde floss te krijgen en speciaal zeepwater, dat een mooie glans geeft, wordt erop gespoten. De zeep wordt vervolgens afgedekt met een handdoek. Het hele proces duurt ongeveer 15 minuten.

De buitenkant van de auto wordt gereinigd met een milde zeep en watervoertuig. De gebruikte zeep is samengesteld uit huishoudoliën en is van zeer hoge kwaliteit. Tijdens het reinigen wordt het water veelvuldig gespoeld.

Ook de onderzijruiten en de spiegels worden met dezelfde techniek gereinigd. Ze worden ook schoongeveegd en laten drogen in het zonlicht.

Related Post