Hoe u uw auto schoonmaakt?

Het reinigen van deze "contactpunten" zal uw persoonlijke veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk maximaliseren en zal u vrij houden van ziektekiemen die mogelijk via de vloerplanken van uw auto op u kunnen worden overgedragen.

Hand-hovercraft in een. U moet de scrubner op de basis van het handvat plaatsen en een zeepsop aanbrengen. H betrek de carrosserie van de auto in de sudsgee om de contactpunten te schrobben.

De versnellingspook in een. Terwijl de versnellingspook zich onder de motorkap bevindt, brengt u een smeermiddel, zoals vaseline, aan op de contactpunten van zowel de versnellingspook als de handrem. Breng hier roterende antikrasvingers aan, die uw vingers krasvast maken.

De deurklink in een. Om te voorkomen dat uw deur ontgrendelt of lucht laat ontsnappen bij het openen, kunt u een smeermiddeloplossing of kippenbeslag aanbrengen om de rubberen contactvlakken wrijvingsvrij en dus bestand tegen beschadiging te houden. Dit geldt voor beide contactvlakken in de deur.

Het stuur in een. Als u uw stuur en de vloerplanken van de auto raakt, wordt deze beschermd tegen eventuele schade. Het wordt aangeraden om uw wielen niet te wassen, aangezien ze zeer waardevol zijn en tot $ 500 kunnen kosten om te repareren als ze beschadigd zijn. Maar als u olie wilt verwijderen, gebruik dan de juiste apparatuur en zorg voor de schade.

De rem in een. slang baaien worden vaak overstroomd tijdens zware regenval. Wanneer u een baai binnengaat, spuit dan de voorrand samen met de wielkuip en zorg ervoor dat er geen remstof of vuil op uw schoenen of laarzen komt. Spuit vervolgens de auto helemaal af met koud water, ook de baai. Na schommelingen van warm en koud water, concentreer u op de harde gebieden zoals ophanging en onderstel. Als u voelt dat de auto slipt, draait u het wiel in de richting van de slip. Zorg ervoor dat u de richting van het voertuig volgt. Volg de auto bijvoorbeeld niet naar links of rechts. Laat de auto de voorkant rechtzetten en de achterkant naar voren zwaaien en voer een consistente barroom-zwaai op en neer.

De uitlaat in de a. Als u uw auto door slecht weer niet bij een garage kunt inruilen, plaats dan een natte doek bij de uitlaattip. Laat ook nooit gas en dampen in de cabine van een voertuig passeren. Deze gebieden zijn meestal omgeven door een dik net van geur.

De Eindelijk, het lichaam. Het is nu tijd om de oudere te verwijderen. Het wassen van de buitenkant van het voertuig is gratis en het volgen van de carrosserielijnen in het voertuig zal u helpen om de conditie van het voertuig te behouden. Als u een tweedehands voertuig heeft in plaats van een gloednieuw voertuig, breng dan een waslaag aan. Wanneer u nu het voertuig instapt, wordt het stof van uw schoenen of laarzen overgebracht naar de gladde oppervlakken van het voertuig. Deze gebieden zijn meestal bedekt met zwart parka-leer. Hoe glanzender de vloermatten, hoe beter.

Schoonmaakproducten en -diensten

U kunt de vloer en bekleding van uw voertuig in perfecte staat houden door gebruik te maken van de juiste schoonmaakproducten en -diensten. De juiste producten zullen tussen het vuil komen en voorkomen dat het doorgaat naar de volgende laag. Volg de instructies van de schoonmakers zorgvuldig om de klus te klaren.

speciale chemicaliën zijn nodig om de klus goed te klaren. De schoonmakers hebben meestal een verscheidenheid aan schoonmaakproducten. Ook heeft elk product een handelsmerk dat de reiniger een indicatie geeft van het beschermingsniveau en de levensduur die de reiniger kan geven. De gebruikte chemicaliën zijn niet giftig, ongevaarlijk en omkeerbaar. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zullen de normale eigenschappen of levensduur van het voertuig niet veranderen.

Related Post