Ppf audi

audi logo - audi stockfoto's en -beelden

Ppf audi

Ontworpen als een alternatief voor verf en om een ​​vergelijkbaar beschermingsniveau te bieden zonder de hoge kosten van het kopen van de benodigde verf. ppf eyelLOCK autolakbeschermingsfilm is een verffilm op waterbasis die perfect is voor het beschermen van uw auto, vrachtwagen, bestelwagen, SUV of Mini mobiel. Elke film is een directe afdichting van bescherming en geen rommel. Het hoeft niet dagelijks te worden aangebracht, maar moet naar behoefte worden aangebracht. activeer smeermiddel om wrijving te verminderen en het is vrijwel onzichtbaar, zelfs over de lak van een auto. Het biedt superieure bescherming en een geweldige glans! Wilt u een onberispelijke lak? Dan is mobile detailing jouw antwoord!

WAKKER BLIJVEN!!! Binnen een paar maanden zullen de meeste films niet meer te missen zijn. Het is belangrijk om het te laten drogen, let daarom goed op en laat het tussen de lagen drogen. U kunt de lak van uw auto onder deze omstandigheden beschermen met onze 3M Prep-Sol 70 of 80, die uw lak tussen de lagen zal beschermen en de lak er als nieuw uit laat zien!

We zien deze producten al een tijdje en om eerlijk te zijn waren we er aanvankelijk niet door aangetrokken. Toen ze ons echter prestaties en duurzaamheid begonnen te laten zien, wilden we er meer onderzoek naar doen.

Drawtruck tuning – heeft 's werelds beste exotische Ferrari-machine afgesteld, een Bugatti Veyron, met behulp van mobiele detailleringsproducten voor de grote dag, en een andere vriend van ons die werkt voor een claxon van een exotische autospecialist. Hij mailde ons na onderzoek een paar kitlijsten en zei dat dit de beste kits waren die hij had gezien en dat hij hoopte dat we er een in onze auto's konden plaatsen.

Na onderzoek en aankoop van een aantal van deze kits waren we erg onder de indruk van zowel de prestaties als de manier waarop ze eruit zagen.

De video's op de website van het bureau lieten stap voor stap zien hoe de film moet worden aangebracht, en bevatten enkele ongelooflijk dramatische slow motion-video's, alsof de film tijdens het rijden water uit je ramen spuit. toegepast op het dak en beide zijden van de auto panelen. Sommige kwamen er niet zo goed uit, maar na twee lagen te hebben aangebracht, en elke laag was nat genoeg om een ​​standaard autospuitpistool nat te maken, was het eigenlijk één lang nat canvas. Alles zag er verbeterd uit en droge lijnen waren nauwelijks een probleem. aanbrengen was eenvoudig en de droogtijd om de hele auto in een behoorlijke hoeveelheid tijd (minder dan 3 uur) te drogen was minder dan 20 minuten. We merkten wel dat de randen in de loop van de tijd een beetje verkleurd raakten, vooral als je met een snelheid van 80 mph bewoog, maar voor het grootste deel waren ze helemaal droog.

De kit werd geleverd met 2 flessen wash-in cleaner en microvezeldoekjes, die we bij de hand hebben, om te helpen bij het verwijderen en vervangen indien nodig.

toegepast, en werkte als een droom. De dryEnhance cosmetische behandeling leek ook het uiterlijk van het lakwerk te verbeteren in plaats van het te bederven, en dus was het tijd om het ook eens te proberen.

Nadat ik de Interstate in San Diego had verlaten om terug te keren, reed ik terug naar North Carolina om de resultaten op een Lexus bij de plaatselijke dealer te bekijken. Mijn neef is een contracthuurchauffeur en woont in de buurt, dus we hebben hem afgezet om de resultaten bij de dealer te bekijken. Ik heb een Nissante Continental van de dealer gehaald, samen met een andere Nissante, om terug te brengen naar het agentschap – kijken of ze dat model nog steeds leveren. Zo niet, dan stuur ik Nissante terug naar de dealer.

Beide auto's kregen twee lagen schoonmaakmiddel en een waarschuwingsbord voor de Nissante. De reiniger gaat in feite gemakkelijker naar beneden, zoals sommige mensen zouden zeggen, dan anderen. De manier waarop vuil en verontreinigingen zich op de ramen verzamelen, wordt goed uitgelegd op de website van de Nissante Owners' Association, dus ik zal het product alleen aanbevelen en voorzichtig zijn met de toepassing ervan.

erg vuile ramen die van buiten door de lucht naar de doopvont zakken (waar het glas de voorruit raakt), en die van binnenuit op de auto's druppelen als je binnenkomt of wegrijdt.

Betwistbaar, maar ik besteedde meer tijd aan het proberen om het vuil onder de afbladderende film van het glas vandaan te krijgen (met een plastic rakel, geen oplosmiddel, geen idee), en minder tijd aan het repareren van de hangende ramen voordat de regen kwam, dan ik heb geprobeerd de ramen schoon te maken, omdat het vuil normaal in het glas dringt en het erg glad maakt om iets mee te doen.

Als je in een klimaat leeft dat veel zon ziet en je hebt een soort glasbescherming nodig, dan is het beter om was directer op de rubberen afdichtingen aan te brengen dan op het glas zelf. U kunt beter eerst de achterruit verwijderen zodat ook de "fa cei" of achterruit wordt gekoeld.

Related Post